OBELEŽEN SVETSKI DAN TURIZMA U TEHNIČKOJ ŠKOLI

KNJAŽEVAC-Učenice četvrtog razreda Marina Vlatković, Jovana Radenković i Marija Lazarević upoznale prisutne sa tekovinama obeležavanja Svetskog dana turizma, čija je ovogodišnja tema održivi turizam. Bilo je reči o mogućnostima koje im je pružila Tehnička škola. Posebno je istaknuto takmičenje u rešavanji studije slučaja, na kome su učenice ove škole osvojile prvo mesto i kao nagradu dobile letovanje u Grčkoj.

Učenici su popunjavali anketu koja ispituje njihove stavove i saznanja u vezi zaštite životne sredine. Javni čas je okončan pozdravnom kartom učenika na kojoj su upisli aktivnosti koje mogu da urade samo za dva minuta, a što doprinosi očuvanju životne sredine.

Čas je završen selfijem i zaključkom da kad god putujemo, gde god da putujemo, potrebno je da poštujemo prirodu, kulturu i domaćine.

Čas je organizovala nastavnica Nataša Jankuloski u saradnji sa Jelenom Lazarević.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *