PROFESORI – PROFESORSKI

MAJDANPEK- Profesori Tehničke škole u Majdanpeku su još jednom postupili – za primer drugima. Odrekavši se honorara zarađenih od ispita vanrednih đaka, oni su još jednom školu u kojoj rade opremili učilima koja će pomoći, kako učenicima tako i njima, u izvođenju nastave, ali i podizanju njenog kvaliteta.

Kompletan honorar  za vanredne ispite u jednom roku pre dve godine, profesori su usmerili za  obezbeenje devet računara koji su omogućili da se unapredi nastava za ekonomsku grupu predmeta. Ne dugo zatim, po istom obrascu, nabavili su kompletan materijal za mašinsku grupu predmeta,odnosno, opremili mašinsku radionicu, nabavili elektronsku, interaktivnu tablu, a onda u sledećem ciklusu se pobrinuli i da se nastava elektro struke opremi učilima, ali su pored kupovine nastavnih sredstava organizovali i ekskurziju za učenike elektro odeljenja do Hidroelektrane Đerdap II.

U najnovijem poduhvatu prema proverenom receptu, sada su obezbedili još jedan računar sa pojačanim zvučnicima za kabinet engleskog jezika, projektor, zatim dva aparata za zavarivanje i šest stega koje će poslužiti da se nastava bolje odvija i funkcioniše u odeljenju trećeg stepena varilac – bravar.

Primer profesora majdanpečke Tehničke škole, iako od svih hvaljen, za sada ostaje usamljen.

I.Ć.

Foto: Obnova.gov.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *