ANDRIJANA I VUKAŠIN NAJBOLJI SPORTISTI

Andrijana Miletić (PD „Vrh“) članica srpske alpinističke ekspedicije koja je pokorila Himalaje  i  osvojila   5.663 metra visok vrh  Tarpu Čuli  u Nepalu i Vukašin Tomić (KSR „Dunav“) kapiten juniorske reprezentacije Srbije  koji je na Svetskom prvenstvu u sportskom ribolovu u Smederevu, osvojio bronzanu medalju,  najbolji su sportisti  u opštini Kladovo za 2015. godinu u 51. anketi Sportskog saveza. Oni su dobili jednoglasnu podršku žirija koji je  za najbolji sportski kolektiv u toj podunavskoj opštini izabrao ŠK “ Đerdap . Epitet trenera godine poneo je Danijel Popović  (KK “ Đerdap“), dok je za nemerljiv doprinos u afirmaciji rukometa  Zvezdan Stefanović (ŽRK „Đerdap“) izabran za najvrednijeg sportskog radnika u gradu na Dunavu.

U kategoriji sportske nade, priznanja su dobili  Kristina Prvulović iz ŽRK “ Đerdap“ i Kosta Belonić   iz karate kluba „Kladovo „. Fudbalski klub “ Mala Vrbica 1958 “ odbranio je titulu najbolje ekipe iz mesnih zajednica. Specijalna plaketa posthumno je dodeljena Vladimiru Saviću  nekadašnjem dopisniku Sportskog žurnala.

Priznanja najuspešnijim Kladovskim sportistima uručili su Stevan Radaković  i Aleksandar Brndušojević član Upravnog odbora  i predsednik Sportskog saveza i dr Dragan Budujkić predsednik opštine Kladovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *