DOBAR ODZIV I NESUMNJIVI REZULTATI

U Opštoj bolnici i Domu zdravlja u Majdanpeku akcija besplatnih preventivnih pregleda za sve zainteresovane građane je nastavljena u nedelju, 03. novembra, od 8.00 do 16.00 časova, uz sasvim solidan odziv, kao uostalom, i u više od 200 zdravstvenih ustanova Srbije.

Tom prilikom su svi građani, uključujući i one bez zdravstvenog osiguranja, mogli da urade internistički pregled, kao i pregled lekara opšte prakse, prokontrolišu krvni pritisak, odrade EKG, izvrše kontrolu nivoa šećera u krvi. Po prvi put organizovani su i neurološki pregledi, a zainteresovani za oftamološki pregled prijavljeni u nedelju, taj pregled će obaviti nekog radnog dana počev od 7.novembra.

U Opštoj bolnici, od direktora dr Nikole Stefanovića, saznali smo da je upravo u ovoj sredini, u prošlomesečnoj akciji zabeležen najbolji odziv od svih ustanova na regionu, a da se ispostavilo da je u velikom broju slučajeva bila neophodna dalja dijagnostika.

Opšta bolnica i Dom zdravlja u Majdanpeku od samog početka učestvuju u akcijama besplatnih preventivnih pregleda, koje za građane Srbije organizuje Ministarstvo zdravlja.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *