DRUGA PORODIČNA ŠETNJA U BORU

U drugoj Porodičnoj šetnji u organizaciji Udruženja građana „Bebironče“ oko hiljadu Borana i Boranki sa decom prošetalo je glavnom gradskom ulicom „Moše Pijade“, od trećeg kilometra do platoa kod Doma kulture.

-Porodičnu šetnju organizujemo u okviru Dečije nedelje. Akcenat uvek treba da bude na deci i zaštiti njihovih prava. Deca imaju pravo na zdrav i bezbedan život. U ovoj akciji pomogli su nam: kompanija „Tekijanka“ sa balonima i slatkišima, Milena Stanojković, član gradskog Veća, i dramski studio ustanove Centar za kulturu. Verujemo da će porodična šetnja postati  tradiocionalna i masovnija iz godine u godinu – kazao je Milovan Matović, predsednik udruženja „Bebironče“.

 Mališani su sa svojim roditeljima uživali uz muziku i slikali se sa mladim glumcima pri Centru za kulturu.

Jedan od programa u koji grad Bor ulaže i razvija jeste upravo finansiranje mera populacione politike, sa ciljem da se promeni demografska slika na ovim prostorima a najmlađima omoguće bolji uslovi za život i obrazovanje.

Redakcija „Timočkih“

Projekat „Natalitet-alarm za budućnost Bora“ sufinansiran je od strane grada Bora. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *