DRUŽENJE U KABINETU PREDSEDNIKA OPŠTINE

Nizom programa u opštini Kladovo obeležena je Dečja nedelja u okviru koje su mališani  širu javnost podsetili na prava, potrebe i mesto dece u društvenoj zajednici. Tradicionalna manifestacija oplemenjena je aktivnim učešćem predškolaca i školaraca, ali i odraslih  u promociji odluka koje se  tiču dece i koje doprinose poboljšanju njihovog položaja kroz ostvarivanje dečijih prava.

Već po tradiciji predškolci i učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola iz Kladova, Tekije, Brze Palanke, Korbova i Podvrške družili su se i sa predsednikom opštine, a zajednička fotografija u kabinetu sa Sašom Nikolićem podsećaće ih na boravak u zgradi Opštinske uprave. Oni su  su bili važni zbog pažnje koju su im priuštili odrasli,  recitovali su  pevali i dobili su
prigodne poklone a saopštili su i  spisak lepih želja.

-Druženje sa vama je pravo zadovoljstvo mi stariji, trudimo se i radimo na tome da obezbedimo sve, najbolje uslove da rastete bezbrižno, da budete srećni, zdravi i veseli i naravno da budete dobri đaci. Siguran sam da će mnogi od Vas biti pravnici, ekonomisti, lekari, inženjeri, profesori zato je moje je zadovoljstvo što sam imao priliku da direktno od Vas čujem koji su to problemi u Vašim školama, na šta se žalite i šta bi želeli da mi učinimo za vas. Nastavićemo sa našom politikom ulaganja jer vi to zaslužujete. Zato  ne smete da osetite da se delite na decu iz seoskih sredina i đake iz gradske škole tako da će ubuduće svi učenici biti zajedno na prijemu- poručio je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Pečat manifestaciji dali su  kladovski prvaci, njih 97 jer su zasadili drvo generacije, a program obeležavanja Dečje nedelje upotpunilo je i druženje članova udruženja sa posebnim potrebama  „Nada“ i kladovskih osnovaca. Pod sloganom „Moji prijatelji svih generacija i ja“ mališani iz osnovne škole „Vuk Karadžić“ svojim domaćinima priredili su prigodan kreativan program.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Kladovo. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *