GRADONAČENIK BORA PRIMIO KINESKU VAKCINU

Gradonačelnik grada Bora Aleksandar Milikić primio je danas kinesku vakcinu u Klubu za stara lica gde je otvoren punkt za imunizaciju stanovništva protiv Kovida-19. Milikić je apelovao na građane da se pridržavaju mera i prijave za vakcinaciju kako bi se zaštitili od ovog virusa.

-Prekjuče sam podneo zahtev preko E- uprave za vakcinaciju  i juče sam obavešten da je danas moj termin za vakcinaciju, a to sve pokazuje da se reaguje odgovorno i brzo, i  da svi građani imaju pravo i mogućnost da prime vakcinu. Mislim da je ovo jedini način da se smanji broj zaraženih od virusa korona. U Boru se u poslednja tri dana dešava da nam je veći broj zaraženih od broja izlečenih , to su posledice slave i slavlja i mislim da se malo popustilo sa poštovanjem mera i praćenjem istih – kazao je Milikić.

On je istakao da je veliki odziv sugrađana za vakcinacijom, kao i da je samo u toku jučerašnjeg dana 250 Borana primilo kinesku vakcinu.

– Moramo da nastavimo  da  radimo i  razvijamo grad,  i mislim da je zadatak svima nama da postavimo bolji standard života. Teško vreme je prošlo i siguran sam da dolaze bolji dani kada je reč o korona virusu. Ljudi su umirali od ovog virusa i moramo da zaštitimo svaki život a to sigurno omogućava masovna vakcinacija. Danas se vakcinišu i pripadnici borske policije i veliki je odziv građana. Građani mogu da se prijave za vakcinaciju preko portala E-uprave, u Domu zdravlja pa čak i lično da dođu u Klub za stara lica i niko neće biti vraćen , već će svima koji to žele biti omogućeno da se vakcinišu-dodao je Milikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *