INVESTICIJA VREDNA 26,3 MILIONA DINARA

U dvorištu Opštinske uprave Kladovo srušena je stara drvena baraka,sagrađena bezmalo pre šest decenija u kojoj su bile prostorije Centraza socijalni rad. Na toj lokaciji biće sagrađena nova spratna zgrada koja će biti funkcionalnija i konfornija ,jer je projektom predviđeno da u prizemlju budu kancelarije Centra za socijalni rad, a na spratu sala za sastanke u kojoj će se održavati sednice SO Kladovo, ali i drugi skupovi.


-Površina novosagrađenog spratnog objekta biće 600 kvadrata, projektom je predviđeno i kompletno opremanje kancelarijskim nameštajem, tako da će korisnici usluga Centra za socijalni rad imati bolji ambijent od onog u staroj baraci. Obećanje koje smo dali građanim opštine Kladovo ispunićemo do kraja kalendarske godine za kada se planira završetak
radovova-kazao je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Rušenje barake bilo je povereno zaposlenima u JP „Komunalac“ koji su uz poršku „Đerdap-usluga“ uspešno okončali  posao koji je prethodio početku radova na gradnji novog objekta.

– Radove vredne 26,3 miliona dinara finansiraju Ministarstvo za rad i socijalnu politiku  i opština Kladovo. Izvođač radova su „Đerdap-usluge“ firma iz Kladova- istakao je Zlatko Kalinović načelnik, Opštinske uprave.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Kladovo. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *