ISTOČNA SRBIJA NIKAD SPREMNIJA ZA NASTUP NA SAJMU TURIZMA U KRAJOVI

U Krajovi, Rumunija se od 8. do 10. marta održava Međunarodni sajam turizma. Ove godine je RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, pripremio veliku prezentaciju našeg regiona.

Zajednički će se predstaviti osam sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior (hotel Albo, Timomed, Adonis, Etno selo Gostoljublje, Župan apartmani, Frutimo, Vinarije Raj  i Matalj, Atrijum apartmani, Pivnica “C’est La Vie” i hotel Stara planina; Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir.

Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i biće kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati).

RARIS je za sajam u Krajovi posebno pripremio:

–           Poslovnu prezentaciju za turističke agencije iz Rumunije

–           Nagradnu igru na Faccebok http://skr.rs/CxD

–           Nagradnu igru na Instagramu http://skr.rs/Cx2

–           Promotivne filmove na rumunskom za 13 učesnika

–           Nagradnu igru za posetioce sajma

Istočna Srbija će se predstaviti pod sloganom Visit East Serbia, što je i naziv istoimene regionalne turističke platforme istočne Srbije koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *