JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEGIJE ZA RAZVOJ TURIZMA

Članovi Gradskog veća grada Bora na sednici održanoj u sredu usvojili su predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za izgradnju  visokonaponskih vodova za uvođenje postojećih DV 110 kV br. 150 (TS  “Bor 1” – TS “Majdanpek 1”) i DV 110 kV br. 177 (TS “Bor 2” – TS  “Majdanpek 2”) u objekat priključno razvodnog postrojenja PRP 110 KV  “Crni vrh 1” kao i predlog zaključka o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Programa strategije za razvoj turizma grada Bora od 2020-2024.godine.

Kako je objašnjeno na sednici , u toku je izrada plana detaljne regulacije za izgradnju vetroelektrana na području tri katastarske opštine Krivelj, Majdanpek i Žagubica .

Rečeno je i da će javna rasprava o nacrtu Programa strategije za razvoj turizma grada Bora od 2020-2024. godine biti održana od 20.oktobra do trećeg novembra ove godine.

Kako se navodi u programu javne rasprave, učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane, a program  se objavljuje na sajtu grada Bora. Između ostalog, navedeno je i da se primedbe i sugestije dostavljaju  Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za privredu i društvene delatnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *