JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE IZ KNJAŽEVCA, U ZAJEČARU NOVIH 13 POZITIVNIH NA COVID-19

Prema poslednjim podacima, još jedna osoba iz Knjaževca je preminula u Kliničkom centru Niš od posledica infekcije koronavirusom i to je četvrta žrtva Covida-19. Od četvoro preminulih, troje je  sa potvrđenim kovid obolenjem a jedan sa kliničkom slikom kovid infekcije.

Od početka pandemije do 23.jula na teritoriji opštine Knjaževac broj pozitivnih na Covid-19 je 93, i to 52 žene i 41 muškarac starosti od 14 do 89 godina. Od juče su registrovane nove četiri osobe pozitivne na korona virus. Reč je o muškarcima starsoti od 46 do 62 godine života.

Polsednji podaci govore da je na teritoriji grada Bora registrovana dva nova slučaja, tako da je trenutno ukupno 30 osoba pozitivno na virus korona, a od poslednjih informacija tri osobe su izlečene.

Na teritoriji grada Zaječara je od pristiglih rezultata za 31 PCR testriranih građana, njih 13 pozitivno na Covid-19. Od tog broja novoinficiranih virusom korona, pet je osoba ženskog a osam muškog pola starosti od 24 do 83 godine. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je naveo na svom fejsbuk profilu da ovako visok procenat pozitivnosti govori o onome što se nije promenilo uvođenjem vanredne situacije a to je masovno nepoštovanje propisanih mera. On je takođe naveo i da će štab, ukoliko se nastavi ovakvo stanje, preduzeti restriktivnije mere, naročito prema ugostiteljskim objektima, nekim maloprodajnim lancima, javnim prevoznicima angažovanim od strane nekih privatnih firmi i taksi prevoznicima, benzinskim pumpama kod kojih se uočava nepoštovanje mera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *