MOST U FUNKCIJI DO KRAJA GODINE

Na državnom putu  Kladovo -Negotin kod skretanja za naselje Milutinovac na novoj lokaciji  građevinska operativa Beogradskog preduzeća „Ingrap-Omni„ do kraja kalendarske godine sagradiće novi most. Stari je srušen u poplavama 15. septembra 2014. godine. Reč je o kompaniji koja u svom proizvodnom programu ima zaokruženu celinu u oblasti niskogradnje i visokogradnje, tako da su  zaposleni spremni da odgovore najsloženijim zahtevima u okviru kompleksnog posla.

– Novi most biće dugačak 76, širok 13 metara sa dve pešačke staze i uprkos zahtevnim radovima  biće završen na vreme. U toku su betonski radovi, rok za završetak gradnje je do kraja kalendarske godine i uveren sam biće ispoštovan – kazao je Vojislav Anđelković, rukovodilac gradilišta.

Radove na gradilištu obišao je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo sa saradnicima. Oni su se uverili kojom dinamikom se odvijaju radovi.

– U razgovoru sa predstavnicima izvođača radova dobili smo obećanje da će rokovi biti ispoštovani, radi se u dve smene i to je garancija da će most uskoro biti u funkciji. Sve ono što smo u ovoj godini obećali ili je završeno ili se aktivno radi na infrastrukturnim poslovima. Ispunjavamo data obećanja u ovoj i očekujemo nove  investicione radove
i u narednoj godini-naglasio je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Do kraja ovogodišnje građevinske sezone biće završena i rehabilitacija 2,5 kilometara lokalnog pristupnog puta koji Veliku Kamenicu spaja sa državnom saobraćajnicom prvog B reda Kladovo -Negotin. Na toj deonici već je asfaltirano 1535 metara kolovozne trake. Kada se planirani radovi završe i taj put biće presvučen novim asfaltom.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Kladovo. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *