NAGRADE ZA NAJBOLJE ŠKOLARCE U KLADOVU

Na 31. sednici Opštinskog veća u Kladovu jednoglasno je usvojeno Rešenje o dodeli nagrada učenicima generacije iz osnovnih i srednje škole  i osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“. Kako se čulo njima pripada novčana nagrada u iznosu po 10.000 dinara, dok će učenici nosioci Vukove diplome biti nagrađeni sa po 7.000 dinara.

Epitet učenikai generacije u škloskoj 2019/2020. godini poneli su: Luna Belonić (OŠ „Vuk Karadžić“, Kladovo),Žarko Blagojević (OŠ „Svetozar Radić“ ,Tekija), Mališa Gerginić (OŠ „Dragica Jovanović Radosavljević“ ,Podvrška),Maša Virjanović (OMŠ „Konstantin Babić“,Kladovo) i Saša Kalinović (Srednja škola, Kladovo).

Predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić javno je pohvalio najbolje kladovske školarce, čestitao im je na uspehu i predanom rad i poželeo im je uspešan nastavak školovanja. Članovi Opštinskog veća podržali su inicijativu predsednika opštine Kladovo Saše Nikolića i direktora Srednje škole Zorana Nikolića da se novčano sa po 5.000 dinara nagradi i 29 srednjoškolaca sa prosečnom ocenom pet koliko ih je u prethodnoj školskoj godini bilo u toj vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Na sednici Opštinskog veća usvojena je Odluka  o prestanku funkcije nekategorisanog puta  u KO Rtkovo, kao i Rešenje i imenovanju člana Komisije za izradu i realizaciju Programu podrške za sprovođenje poljoprivredne i politike ruralnog razvoja opštine Kladovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *