NEBOJŠA MARJANOVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE BOLJEVAC

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Boljevac verifikovani su mandati 24 odbornika, koliko je i prisustvovalo sednici. Novi saziv Skupštine opštine Boljevac čini 25 odbornika, sa pet izbornih lista i to: lista SNS „Aleksandar Vučić – za našu decu“ ima 13 odbornika, lista „Ivica Dačić SPS –JS – Dragan Marković Palma“ četiri odbornika, koliko ima i lista „Šansa za Boljevac- SNP“, a po dva odbornika je sa liste „Zajedno za Boljevac – Dejan Karabašević- Vlaška narodna stranka, i sa liste „Vlaška stranka Most – Davor Nikolić“.

Za predsednika opštine je izabran Nebojša Marjanović (SNS), koji je i do sada obavljao tu funkciju. Za njegovog zamenika je izabran Slađan Đimiš (SNS).

Tajnim glasanjem, za predsednicu Skupštine opštine Boljevac je izabrana Jelena Radosavljević Milosavljević sa liste „Šansa za Boljevac“, dok će njen zamenik biti, Dragan Radosavljević, sa liste Srpske napredne stranke. Ana Opačić, diplomirani pravnik obavljaće funkciju sekretara Skupštine opštine Boljevac .

Tajnim glasanjem su izabrani i članovi Opštinskog veća, koga čine Žanko Vidaković (SNS), Tamara Ilić (SNS), Miroslav Trailović(SNS), Vidosava Milojković (PUPS) i Siniša Saraković (Vlaška narodna stranka).

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Boljevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *