(VIDEO)NEPOZNATI NAPADAČ UDARIO PROFESORA ŠIPKOM PO NOZI

Srednja Tehnička škola u Boru

Ispred glavnog ulaza srednje Tehničke škole u Boru, jutros oko 7 i 15 sati nepoznati napadač je prišao s leđa profesoru fizičkog vaspitanja Draganu Miladinoviću (58) i udario ga tupim predmetom nalik na šipku u predelu leve noge, nakon čega je krenuo da beži. Profeor je od udarca pao na stepenice, a napadač koji je počeo da beži se, u jednom trenutku okliznuo i pao ali je brzo ustao i nastavio da beži.

Miladinović se trenutno nalazi na Odelenju ortopedije u borskoj Opštoj bolnici gde mu je ukazana lekarska pomoć i dobro se oseća.

-Krenuo sam jutro na predčas. Penjao sam se stepenicama da uđem u školu kada me neko napao sa leđa. Osetio sam udarac po nozi i pao sam, a napadač je pobegao. Nisam uspeo da vidim ko je to bio. Ja sam se javio tetkici i otišao sam u Hitnu pomoć – priča Miladnović koji naglašava da ne zna ko bi mogao i zbog čega da ga tako napadne.

Dr Tomislav Ilić, ortopedski hirurg u Opštoj bolnici u Boru

Dr Tomislav Ilić, ortopedski hirurg Opšte bolnice u Boru kaže da je pacijent Miladinović u dobrom stanju i da je vitalan.

-Zadobio je povredu u srednjoj butini leve noge koja je obilno krvarila. Rana je zbrinuta, ušivena, hiruški obrađena.Za sada su to lake telesne povrede ali s obzirom na krvarenje mogu da se pogoršaju zato je pod nadzorom lekara i zadržan je u bolnici gde pratimo njegovo stanje – rekao je Ilić.

Sanja Apostolov, direktorica Tehničke škole u Boru

Direktorica Tehničke škole u Boru Sanja Apostolov je kazala da je Miladinović koji  je napadnut jutro ispred glavnog ulaza u školu, odmah nakon nemilog događaja otišao sam u službu hitne medicinske pomoći koja je po službenoj dužnosti slučaj prijavila Policijskoj upravi u Boru.

-Policija je izvršila uviđaj i dalja postupanja slede od strane PU Bor. O svim ostalim podacima događaja nemamo nikakve dodatne informacije-rekla je Apostolov.

Inače u ovoj školi ne pamte da se nekada desio sličan incident. Učenici za Miladinovića ističu da je dobar profesor i da ne znaju ko bi se odlučio na korak da njega udari i napadne.

https://www.youtube.com/watch?v=Px8pi_CDBUI

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *