NOVA PEŠAČKA ZONA

Građevinska operativa preuzeća „Gaman“ započela je grube radove koji prethode rekonstrukciji dela trotoara od raskrsnice ulice pukovnika Ljubomira Tomića do gradskog skvera u Kladovu. To je prva faza radova koja podrazumeva uređenje  prostora u gradskom jezgru kod Doma omladine ukupne površine 2200 kvadrata. Završni radovi podrazumevaju ugradnju behaton kocki i ploča različitog oblika i strukture.

Pristupna pešačka staza dugačka je 190 , široka je četiri metra i biće popločana behaton kockama. Završetkom kompletnih radova taj prostor dobiće konforniji i funkcionalniji izgled. Radovi su počeli u planiranom roku i trajaće 30 dana. Ukupna vrednost radova iznosi 10,2 miliona dinara. Kada obnova bude završena u pešačkoj zoni kod Doma omladine  meštani Kladova i njihovi gosti dobiće multifunkcionalni prostor  na kojem će se održavati brojne manifestacije. Osim toga biće to nova površina opremljena mobilijarom za odmor koju će oplemeniti zelenilo.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Kladovo. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *