NOVE MAŠINE ZA BOLJU OPREMLJENOST

Nastavljajući opremanje javnih komunalnih preduzeća, Opština Majdanpek je budžetskim sredstvima nabavila nove vredne mašine uz koje će biti više uslova za kvalitetnije i efikasnije komunalne usluge, kao i angažovanje na planu zaštite životne sredine. Za Javno komunalno preduzeće „Majdanpek“ i Javno preduzeće za puteve i građevinsko zemljište nabavljeni su rovokopač i kombinovana mašina, a Dragan  Popović , predsednik Opštine Majdanpek je naglasio da su nabavkom ovih mašina završili veće investicije u lokalna javno komunalna preduzeća za ovu godinu, a da se već, kroz pripremu dokumentacije i sagledavanjem okolnosti pravi lista prioriteta za narednu.

-Nova savremena kombinovana mašina će zameniti staru i tokom leta služiti za utovar, a zimi za čišćenje snega -objasnio je Dejan Mladenović, v.d. direktora Javnog preduzeća za puteve i građevinsko zemljište.

-Sa novim rovokopačem naše intervencije na toplovodu biće brže i efikasnije. Njegova veličina je pogodna za rad na malim prostorima, između zgrada, što nam je i bilo potrebno – dodaje Đorđe Roškić, direktor JKP „Majdanpek“.

Samo za ovu nabavku utrošeno je više od 20 miliona dinara. Nove mašine, bolja opremljenost i stvaranje uslova za kvalitetniji rad zaposlenih u javno komunalnim preduzećima su i način za podizanje kvaliteta komunalnih usluga, te angažovanje u drugim oblastima izuzetnog značaja za razvoj jedne sredine, poput ekologije.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *