OBNOVA KLJUČKOG PUTA

U okviru prve etape rehabilitacije državnog puta drugog A reda Kladovo – Milutinovac kroz Donji Ključ zaposleni u preduzeću za puteve „Štrabag“ asfaltirali su prvih 1500 metara saobraćajnice na kojoj je širina kolovoza  6,5 metara, a debljina asfaltnog zastora  šest centimetara tako da je ugrađeno 1400 tona asfaltne mase.  Radove na deonici od Tekijankinog supermaketa prema prigradskom naselju Kostol obišli su Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo i njegov zamenik Milisav Ratopekić. Na deonici koja Kladovo povezuje sa osam naseljenih mesta nije se radilo više od pola veka.

– U okviru rehabilitacije državnog  puta drugog A reda broj 167 Kladovo -Milutinovac ukupne dužine 29,5 kilometara ove građevinske sezone novi asfaltni zastor dobiće devet kilometara deonice do izlaska iz Velike Vrbice, a kompletni radovi  biće završeni sledeće godine. U okviru  rekonstrukcije saobraćajne infrastrukture paralelno se radi i na obnovi državnog puta  Kladovo -Negotin na deonici do Brze Palanke. Radovi se izvode po planu- kazao je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Kladovo. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *