ODBORNICI SE ODRIČU DNEVNICA ZA POMOĆ PORODICI IZ NIKOLINCA

Na sednici Skupštine opštine Sokobanja odbornici su usvojili program rada za 2020. godinu kao i odluku o izradi lokalnog antikorupcijskog plana opštine Sokobanja za period od 2020-2025. Opštinski parlament je usvojio i rešenje o imenovanju izborne komisije opštine Sokobanja i izmenu rešenja o imenovanju saveta za bezbednost.

Data je saglasnost na plan rada Doma zdravlja Sokobanja za 2020. godinu kao i na godišnji finansijski izveštaj za 2018. godinu. Odbornici su usvojili i izveštaj o stepenu realizacije programa poslovanja JKP „Napredak“ Sokobanja, za period od 01.01.2019. do 31.12.2019. godine.

U okviru odborničkih pitanja Borisav Tošić, odbornik Socijalističke partije Srbije je postavio pitanje vezano sa akcijom pomoći porodici iz Nikolinca oštećenoj u požaru. Predsednik opštine Sokobanja, Isidor Krstić je rekao da će opština pomoći u skladu sa mogućnostima i zakonskim propisima. Tošić je predložio i da se odbornici odreknu dnevnica sa ove sednice u korist oštećenje porodice što je jednoglasno prihvaćeno.

Odbornici Demokratske stranke nisu prisustvovali ovoj sednici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *