PODRŠKA REGIONALNOM PLANU ZA UPRAVLJANJE KOMUNALNIM OTPADOM

Sredinom prošle nedelje u Majdanpeku je održana redovna sednica Opštinskog veća na kojoj je usvojeno više odluka od značaja za predlog Projekta javno privatnog partnerstva,  Regionalni plan i realizaciju Ugovora o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom između gradova Zaječar i Bor, te opština Timočke krajine.

Usvojen je Plan zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, data saglasnost na program rada Centra za socijalni rad i Centra za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac, kao i odobrenje za angažovanje defektologa u rudnoglavskoj Osnovnoj školi.

Pokrenut je i postupak za otuđenje zemljišta u javnoj svojini opštine Majdanpek javnim nadmetanjem za potrebe izgradnje proizvodno-distributivnog centra drvne sečke u Klokočevcu. Čulo se da ima zainteresovanih investitora za podizanje pogona koji bi mogao da zaposli, kako se čulo, 40-50 lica.

 Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *