POPUST NA SKI KARTE

Prema najavi JP Skijališta Srbije, Ski opening na Staroj planini planiran je za period od 13. do 15. decembra 2019. godine. Za vreme trajanja Ski openiga važi će poseban popust od 30 posto na cenu karata za taj period. Pretprodaja ski karata za skijašku sezonu 2019/20. počela je 1. novembra i trajaće do 15. novembra 2019. godine.

U susret predstojećoj zimskoj sezoni, ljubitelji skijanja i zimskih sportova će moći da kupe ski karte sa popustom od 15 posto putem web shopa ovog preduzeća.

Skijališta Srbije već tradicionalno organizuju ovakvu vrstu prodaje ski karata, a skijaši i borderi će tokom dve nedelje imati prilike da po povoljnijim uslovima dođu do svog ski pasa. Tokom ovog perioda, kupovina karata će biti moguća isključivo on line, putem platnih kartica. Ni jedna druga vrsta plaćanja neće biti moguća tokom pretprodaje.

Preuzimanje ski karata za ski centar  Stara planina je moguće isključivo na prodajnim mestima u ovom skijalištu.

Naknadno menjanje mesta preuzimanja ski karata neće biti moguće.

Javno preduzeće Skijališta Srbije poziva zainteresovane kandidate za sezonske poslove u srpskim ski centrima da se prijave za testiranje, tako da i zainteresovani za obavljanje sezonskih poslova u Ski centru Stara planina mogu da se prijave za testiranje 13. novembra u  10 časova u sali Regionalnog centra u Knjaževcu.

Kontakt osobe su Vladan Tošić,  tel. 065/6889342 ili putem e.pošte na mail vladan.tosic@skijalistasrbije.rs i Stefan Vukadinović  tel. 065/6889340 ili putem e.pošte na mail stefan.vukadinovic@skijalistasrbije.rs.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *