PRILOZI ZA SLIKU LEPŠEG MAJDANPEKA

U majdanpečkom Domu omladine, odnosno Centru za kulturu, pre deset dana najplodotvorniji majdanpečki pisac, pesnik i aforističar Peko Laličić, član Udruženja književnika Srbije, predstavio je čitalačkoj publici svoje četiri od 13 objavljenih knjiga, roman ”Sud suza”, zbirku pesama za decu ”Zvezdama u susret” i dve knjige aforizama ”Prazni ljudi” i ”Sitne misli – mozgalice”.

Književnik bogatog opusa čije se stvaralaštvo prvo vezuje za aforizme, o sebi kaže da je sazreo toliko da se osmelio da piše i poeziju za decu, ali da mu je potreba da piše i pokaže  ljubav prema knjizi i čoveku, omogućila da pišući roman “Sud suza” prezentuje Majdanpek i njegove vrednosti. Da promocija ovih knjiga predstavlja priliku da se pošalje lepša slika grada pod Staricom, saglasili su se ljubitelji pisane reči koji su je u zavidnom broju ispratili, a o knjigama ovog autora, sa razlogom ne štedeći hvale, govorili su i njegove kolege po peru, Dejan Zlatić i Gorčilo Potpara.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *