REKONSTRUKCIJA PUTNE INFRASTRUKTURE

Zoran Drobnjak, direktor JP “Putevi Srbije” izjavio je da je pri kraju izrada projekta za rekonstrukciju magistralnog puta Zaječar-Negotin i da će radovi početi u septembru.

– Biramo izvođača radova i očekujemo da u septembru  krenemo sa radovima. Reč je o 20,3 kilometra puta, a vrednost posla je 520 miliona dinara – kazao je Drobnjak.

On je naglasio da će u okviru obnove puta Selište -Bor u dužini od 18 kilometra ove godine biti urađena deonica od pet kilometra.

-Urađeno je osam kilometra , ostalo je još 10 km. Ove godine uradićemo pet, a videćemo ako budemo imali finansijskih sredstava da li ćemo moći da uradimo svih 10 kilometra tog puta –istakao je Drobnjak.

U okviru rekonstrukcije deonice Majdanpek – Kučevo od preostalih 21 km, ove godine biće urađeno 10 kilometra tog puta.

-Od aprila kreću radovi i sigurno će biti urađeno 10 km puta a ako budemo imali dovoljno novca i svih 21 km.  Most u Milutinovcu završićemo do jula, avgusta.  Radi se rahabilitacija puta, u pitanju je 23,2 kilometra i to će da krene do 15 aprila da se radi.  Put Kladovo-Milutinovac  ćemo raditi i tu se radi rekonstrukcija u dužini od devet kilometra – kazao je Drobnjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *