RUKOMETNI TEREN ZA POBEDNIKE

U Rudnoj glavi, najvećem selu opštine Majdanpek koje već pola veka neguje Seosku sportsku olimpijadu kao najveću manifestaciju fizičke kulture i sporta za sve, minulog vikenda održane su Seoske sportske igre Srbije za 2019.godinu na kojima su učestvovali pobednici i vicešapioni ovih igara organizovanih širom Srbije.

Na završnoj manifestaciji u organizaciji Sportskog saveza Srbije i uz podršku Ministarstva odbrane, učestvovale su ekipe koje su predstavljale Kraljevo, Valjevo, Zaječar, Petrovac na Mlavi i Majdanpek i ekipa iz Republike Srpske, iz opštine Sokolac.

Pobedila je ekipa domaćina, drugoplasirani su sportisti iz Beloševca u opštini Valjevo, dok je treće mesto zauzela ekipa iz Miločaja kao predstavnik opštine Kraljevo.

Uz pehar i medalje, takmičari su dobili i lopte, a pobednicima će biti izgrađen rukometni teren u selu. U znak zahvalnosti domaćinu za organizaciju i negovanje sporta u Rudnoj Glavi, najmlađa selekcija fudbalskog kluba dobila je garnituru dresova.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *