TEKIJANKA PROSLAVILA 26. ROĐENDAN

Kompanija “Tekijanka”, vodeći trgovinski lanac u Timočkoj krajini proslavila je juče, svoj 26. rođendan. Zaposleni u tekijankinoj prodavnici kod Nove pošte u Boru, kupcima su podelili rođendansku tortu a obezbeđeni su i vaučeri za besplatnu kupovinu za dve socijalno ugrožene porodice.

– Kompanija Tekijanka, koja je krenula sa radom u Tekiji kod Kladova sa samo dva radnika,  za 26 godina poslovanja, “izrasla” je u pravu kompaniju koja danas ima17 maloprodajnih objekata i oko 400 zaposlenih. S obzirom da je slogan naše firme vezan za najpovoljniju porodičnu kupovinu,  dve porodice u Boru dobiće vaučer za besplatnu kupovinu, tokom naredna tri meseca, u vrednosti od po 10 hiljada dinara – kazala je Danijela Caranović, makreting menadžer „Tekijanke“.

Porodice Ilić i Todorović, tvrde da će im puno značiti vaučer koji su dobili za kupovinu u “Tekijanki”.

– Mojoj porodici ovo puno znači, s obzirom da sam nezaposlen, i da živimo od socijalne pomoći. Imam četvoro dece, tako da nam svaka pomoć puno znači – kazao je Goran Todorović.

Isto govori i Milka Ilić, samohrana majka dvoje dece.

-Dobili smo vaučere na iznos od 10 hiljada dinara i tu pomoć ćemo imati naredna tri meseca, što nam mnogo znači. Najviše za životne namirnice, s obzirom da se hranimo u Narodnoj kuhinji – kazala je Ilićeva.

 Široki asortiman proizvoda po povoljnim cenama,  društveno odgovorno poslovanje, ljubaznost osoblja, samo su neke od vrednosti “Tekijanke”, što potvrđuje zadovoljnost kupaca i gužva u svim  maloprodajnim objektima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *