TEKIJANKA UVEK U SLUŽBI KUPACA

Trgovinski lanac Tekijanka pripremio je nova iznenađenja za svoje kupce. Novine se odnose na meso i suhomesnate proizvode, a poseban akcenat je na vakuumiranim proizvodima od mesa.

-Tekijanka je uvek u službi kupaca, a ovom prilikom odlučili  smo da se posvetimo jednom velikom projektu koji se odnosi na meso i suhomesnate proizvode. Najviše pažnje usmerili smo na vakuum program  u našim prodavnicama – kazala je Bobana Beatović, marketing menadžer Tekijanke.

Ona je naglasila da je za kupce  najvažnije da kada je reč o ovim proizvodima Tekijanka nudi kvalitet i svežinu, uz maksimalne higijenske uslove.

-Napominjem da je to ono isto meso, od istih proizvođača i dobavljača. Ističem da je vakuum program u ponudi na kilogram, cena koja je izložena odnosi se na kilogram, a svaki posebno upakovani komad mesa markiran svojom cenom i ta cena biće naplaćena kupcu na kasi. Trudićemo se da osluškujemo potrebe naših kupaca i pozivam ih da nam saopšte sve svoje sugestije, kako bismo i dalje bili najbolja porodična kupovina i nastavili da radimo u obostranom interesu – dodala je Beatovićka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *