TOPLE PROBE OVOG VIKENDA

Majdanpečka toplana će pred zvaničan početak grejne sezone u Srbiji, 15.oktobar, ovog vikenda započeti tople probe sistema za daljinsko grejanje, a sve korisnike daljinskog grejanja je već zagrejala informacija da računi, bez obzira na poskupljenje mazuta, neće biti povećavani tokom predstojeće grejne sezone.

U Javno komunalnom preduzeću „Majdanpek“ blagovremeno su obavili remont velikog kotla, a privode kraju i remontovanje pomoćnog, malog kotla, koji će dodatno obezbediti stabilnost u radu toplane i kontinuitet u isporuci toplotne energije.

U ovom preduzeću ističu  da su u okviru priprema za uspešnu grejnu sezonu, zamenili 200 metara dotrajale, toplovodne mreže, intenzivno radili i na toplovodnim instalacijama i uradili dosta da sam sistem bude spreman.

I u lokalnoj samouprave se nadaju da će predstojeća sezona biti uspešna i kvalitetna, pogotovu, ako i korisnici usluge, a njih je 2200, budu revnosni pri izmirivanju sopstvenih obaveza. Jer, obezbedili su subvencije od blizu 200 miliona dinara, za nabavku mazuta, realizaciju remonta i zamenu dela toplovodne mreže.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *