U ZAJEČARU JOŠ 13 NOVOOBOLELIH, U BORU NEMA NOVIH SLUČAJEVA

Prema poslednjim informacijama na teritoriji grada Bora nije zabeležen nijedan novi slučaj obolelih od virusa korona. U međuvremenu su se još dve osobe oporavile od ove bolesti tako da se od početka pandemije od ove bolesti izlečilo 158 Borana.

Prema poslednjim podacima na teritoriji grada Bora trenutno su četiri osobe pozitivne na Covid-19.

Od početka testiranja, ukupan broj obolelih od korona virusa je 168 od kojih je 158 osoba izlečeno, dok je šest osoba preminulo od posledica ovog virusa.

Prema jučerašnjim podacima u samoizolaciji je 96 osoba.

Na teritoriji grada Zaječara na osnovu pristiglih 61 rezultata, prisustvo virusa je potvrđeno kod 13 osoba. Od početka pandemije na osnoVu 1927 testiranih i 1775 obrađenih testova, kod 110 osoba je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

-Doneli smo odluku da se testiraju radnici svih ustanova na teritoriji grada Zaječara pre nego što te ustanove počnu sa radom. Od ukupnog broja testiranih radnika svih ustanova pozitivno na virus korona je oko 18 ljudi, što nije veliki broj u odnosu na broj testiranih. Svi koji su pozitivni su smešteni na Infektivnom odelenju i očekujemo rezultate za još 150 uzoraka, među kojima ima, pored radnika ustanova,  i testiranih građana – kazao je Ničić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *