UREĐENI PARTERI, PREDSTOJE FASADE

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je sa saradnicima radove na izgradnji trotoara u Kaplarovoj ulici, čime se završava projekat uređanja prostora u nekoliko gradskih stambenih naselja, započet početkom godine, a donekle usporen zbog pandemije koronavirusa.

Preostaje samo sadnja drveća, a iduće godine, u dogovoru sa stanarima i rekonstrukcija fasada, kazao je prilikom obilaska gradilišta, predsednik Opštine Milan Đokić.

-Vrednost poslova na ovim lokacijama je blizu 10 miliona dinara. Urađeno je više od 1300 kvadrata asfaltnog prostora za potrebe parkiranja, 800 kvadrata behatona. Želimo da u 2021. krenemo, zajedno sa stanarima, u uređenje fasada. Knjaževac će biti lepši, a starnari će imati bolje uslove za život- rekao je Đokić.

Uverivši se u kvalitet obavljenog posla, Đokić nije mogao da ne primeti i stepen nebrige o prostorima, koji su uređeni tek pre nekoliko dana.

-Moraju građani da povedu računa, to je njihovo, namenjeno njihovoj upotrebi. Nijedno komunalno preduzeće ne može da postigne da očisti sve ono što mi ostali možemo da zaprljamo. Na svima nama je da vodimo računa da nam Knjaževac bude i lepši i čistiji- apelovao je predsednik Đokić.

Osim Kaplarove i Kopeckove, odnosno “Ledinog naselja“, nove parkinge, trotoare i mesta za odmor, dobili su i stanovnici ulica Milana Punčića i Cara Dušana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *