UREĐENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA

Opštinsko veće Knjaževca, na 91. sednici, usvojilo je programe poslovanja i rada ustanova i institucija, koje se finansiraju iz budžeta. Usvojen je i Program uređenja građevinskog zemljišta, kako se čulo, sa cifrom od preko 400 miliona dinara, nikada veći.

Nikada više para nije predviđeno u opštinskom budžetu za uređenje građevinskog zemljišta, nego što je to učinjeno ove godine, čulo se na sednici Opštinskog veća, prilikom razmatranja programa koji sadrži sve ono što će se u 2019. raditi i graditi na teritoriji knjaževačke opštine. Od rekonstrukcije puteva – do izgradnje vodovoda, mosta i brane, u različite projekte biće uloženo preko 400 miliona dinara, kazao je Mladen Radosavljević, direktor Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.

-Program uređenja građevinskog zemljišta sadrži sve ono što će se raditi iduće godine – od održavanja, do izgradnje novih objekata. izrade tehničke dokumentacije….Kada se to sve sabere, cifra je za ovu godinu više od 380 miliona dinara. Imamo i dva projekta koja se predviđena sa dvogodišnjim finansiranjem, a koji se realizuju tokom 2019. godine, tako da dolazimo do cifre od preko 400 miliona dinara. Mislim da cifra nikada nije ni približno bila tako velika –rekao je Radosavljević.

U skladu sa nedavno usvojenim budžetom, na 91. sednici Opštinskog veća prihvaćeni su i programi rada i poslovanja ustanova i institucija u godini koja je pred nama.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *