ZAVRŠENO “KLADOVSKO LETO 2019.”

Predstavom  „Crvenkapa“ u kojoj su igrali glumci Maša Pantić i Marko Manojlović studenti druge godine filmske adaemije završeno je „Kladovsko leto“. Bajka koja ima mnogo verzija, svoju premijeru sa najnovijom imala je u Sarajevu  ulepšala je zatvaranje manifestacije poznatom pričom o ljupkoj devojčici, ali  i dobroćudnom vuku uz dosta smeha i poučnoj priči o dobroti.

– Vuk u našoj predstavi nije opasan, kao što je vuk u pravoj bajci, a poruka je da se deca osamostale i da se raduju životu. Predstava nailazi na odlične kritike publike – kazala je Maša Pantić.

Značaj Kladovskog leta prepoznala je i lokalna samouprava koja je uoči početka nove školske godine, a pre spuštanja zavese na kulturnu manifestaciju najmlađoj populaciji darivala omiljenu predstavu, ali i školski pribor.

– To je mali gest pažnje s kojim smo mališanima poželeli uspešan početak nove školske godine. Iako se tek završava ovogodišnja manifestacija mi već imamo ozbiljne planove za sledeću godinu, a događaji će se održavati na renoviranom trgu u centru grada jer sa
radovima krećemo do kraja septembra. Zalagali smo se za što bolji program pod vedrim nebom i trudili smo se da bude prilagođen za sve starosne grupe. Zato sam zahvalan svima koji su dali doprinos da manifestacija Kladovsko leto bude uspešna-rekao je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Tokom dva i po meseca zaposleni u TOO Kladovo potrudili su se da sačine što raznovrsniji program u kojem je svako pronašao nešto u čemu je uživao. Program pod vedrim nebom bio je prilagođen za sve starosne grupe ,tako da su organizatori dobili zaslužene pohvale.

-To nas  obavezuje, tako da već imamo planove za iduće leto. Posle četiri meseca i 18 različitih programa spuštena je zavesa na  manifestaciju na kojoj je odigrano nekoliko predstava za odrasle i za decu, priređeni su raznovrsni programi i muzička događanja koja su privukla pažnju velikog broja meštana i njihovih gostiju- naglasio je David Đurđević, direktor TOO Kladovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *