ZIĐIN DONIRAO ČETIRI MILIONA DINARA ZA IZGRADNJU DEČIJEG IGRALIŠTA

U saradnji sa gradom Borom, kompanija Serbia Zijin Copper donirala je četiri miliona dinara za izgradnju igrališta za decu kod vrtića “Crvenkapa” u centru grada.

-Ovo je jedna zajednička inicijativa grada Bora i kompanije Ziđin. Igralište je jako lepo i ono je samo jedno u nizu gde je poboljšan kvalitet, pre svega uslova za igu i provođenja vremena naše dece na javnim igralištima. Prošle i pretprošle godine smo uredili niz igrališta a nastavićemo i ove i narednih godina kako bi unapredili kvalitet i uslove za igru naših najmlađih sugrađana. Radovi su završeni na samom igralištu  i u narednih par dana JKP „3.oktobar“ će urediti okolni prostor tako da će ovo biti jedno od najlepših igrališta na teritoriji grada Bora-kazao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.

On je naglasio da je Ziđin  i na ovaj način pokazao da je društveno odgovorna kompanija.

-Verujem da je ovo početak dobre saradnje i siguran sam da ćemo nastaviti da zajedno investiramo na podizanju kvaliteta života na teritoriji grada Bora. Pored toga što investiraju i pomažu u uređenju grada na lokalnom nivou, znamo da je kompanija Ziđin u prethodnom periodu  mnogo pomogla  i na republičkom nivou – dodao je Milikić.

Simon Ling, zamenik generalnog direktora Serbia Zijin Copper, izrazio je zadovoljstvo što u ime kompanije prisustvuje ceremoniji povodom završetka radova dečijeg igrališta i dodao da mu je drago što vidi moderno dečije igralište koje ga podseća na njegovo detinstvo naglašavajući da tada nije imao priliku da uživa na ovako lepom igralištu, saopštili su iz kompanije Serbia Zijin Copper.

-Deca zaslužuju posebnu pažnju, jer su nada lokalne zajednice i budućnost zemlje. Zbog toga, pre svega, treba da imobezbedimo bezbrižno detinjstvo. Mališanima vrtića „Crvenkapa“, ali i ostaloj deci, želim u ime kompanije bezbrižne i radosne dane na ovom lepom igralištu kazao je Simon Ling.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *