HOTEL „STARA PLANINA“ ISPUNJEN JE DO POSLEDNJEG MESTA

Na Staroj planini, traži se krevet više, a prema rečima v.d. direktora JP „Stara planina“, Gorana Karadžića, u januaru 2022.godine, beleži se najbolji rezultat u ovom mesecu, od otvaranja hotela 2011. godine. Trenutno, u hotelskom i privatnom smeštaju, na Staroj planini, ima skoro 2000 turističkih ležajeva.


Inače, Hotel „Stara planina“, ispunjen je do poslednjeg mesta, sve do sredine marta. Bogata ponuda, koja obuhvata spa centar, igraonicu, teretanu, izvanrednu gastronomsku ponudu, kao i druge prateće sadržaje, privukla je mnogobrojne turiste, koji svoj zimski odmor provode u ovom izuzetnom objektu na Jabučkom ravništu. Posebnu povoljnost predstavlja besplatna škola skijanja za decu, uzrasta od 4 do 10 godina. Sezona je rasprodata i u Hotelu „Babin zub“ i Planinarskom domu „Midžor“.

U „SP resortu“, u okviru koga posluju ova tri objekta, vodi se računa o kvalitetu usluge, ali i o zdravlju gostiju, pa su ovde preduzete sve propisane preventivne mere zbog pandemije korona virusa.

Da podsetimo, gosti se ovde mogu testirati, ali i primiti vakcinu.

U seoskim domaćinstvima, takođe su popunjeni svi kapaciteti. LJubazni domaćini potrudili su se da za svoje goste pripreme najbolju moguću ponudu, koja uključuje pristupačne cene i nadaleko poznate staroplaninske specijalitete.

Velikoj zainteresovanosti za ovaj ski centar, doprinosi i 13 kilometara odlično uređenih ski staza, koje su prilagođene svim kategorijama skijaša. Atraktivna je i prva gondola u Srbiji, sa pratećim stazama, a u pogonu su i dve četvorosedne žičare na stazama Konjarnik i Babin zub, kao i vučni ski lift„sidro“, na Sunčanoj dolini.
Na planinskoj lepotici na istoku Srbije, borave domaći turisti, naviše iz Beograda i Novog Sada, a ima i gostiju iz Bugarske, Rumunije, Makedonije i ostalih evropskih zemalja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *