JANOŠEVIĆ: NA NARODNOM SKUPU U BEOGRADU NEĆE BITI NEMIRA

Milivoje Janošević, poverenik GO Srpske napredne stranke u Boru pozvao je sve građane koji žele da prisustvuju velikom narodnom skupu jedinstva pod nazivom „Srbija nade“ koji će se održati 26.maja u Beogradu, da se dobrovoljno prijave u prostorijama stranke u Boru do četvrtka, 25.maja do 21 sat.

-Veliki broj građana se javlja centrali naše stranke u Boru i okolnim gradovima jer žele da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prisustvuju skupu u Beogradu. Ovaj narodni zbor će pokazati da narod Srbije veruje u svog predsednika i da nije sve crno kako se prethodnih dana predstavlja u pojedinim medijima i od strane nekih opozicionih lidera. Pozivam sve ljude iz Bora da dobrovoljno dođu i prijave se u prostorijama naše stranke , obezbedićemo prevoz i sve ono što je potrebno -kazao je Janošević.

On je izrazio verovanje da će na skupu biti oko 150 do 200 hiljada ljudi.

– Na taj način će Srbija pokazati kojim putem želi da ide. Svaka politička organizacija pa i Srpska napredna stranka kao najveća ima pravo da na ovaj način organizuje skupove i taj skup je prijavljen za razliku od drugih prethodnih koji nisu bili prijavljeni i nikakvih nemira neće biti. Ovo će biti skup na kome će predsednik Aleksandar Vučić  i svi drugi govornici izneti program za spas i budućnost Srbije. Moja poruka svim građanima je da nema promene vlasti bez izbora-dodao je Janošević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *