NARODNA STRANKA BOR: KONCERT ACE LUKASA POKAZATELJ DA U BORU NE VAŽE ZAKONI

Gradski odbor Narodne stranke Bor saopštio je da je nedavno održani koncert Ace Lukasa u Boru „još jedan pokazatelj da u Boru ne važe zakoni i da vlast selektivno primenjuje skupštinske odluke.

-Zauzeće javne površine na platou Doma kulture i sam koncert odrađen je bez podnetog zahteva organizatora nadležnom odeljenju gradske uprave, na mestu koje podrazumeva održavanje manifestacija iz oblasti kulture. Nejasno je zašto učešće nije uzela Ustanova Centar za kulturu. Možda su ocenili da događaj nije kulturnog karaktera te nisu hteli ući u mulj… O tome kakva je svrha organizovanog “besplatnog” koncerta i koliko je koštao saznaćemo ubrzo.
Ubeđeni smo da je ovo predizborna uvertira koja pokazuje da, što se vlasti tiče, njima zakoni ništa ne znače. U Boru se nezakonite radnje samo gomilaju. Samom koncertu su prisustvovali i predstavnici vlasti u Boru što daje poseban pečat celom događaju i još jednom pokazuje da je Dom kultureprivatizovan, kao i sala ovok kulturnog zdanja, i podređen interesima stranaka na vlasti. Drugima je zabranjen pristup! Građani su pokazali šta misle o koncertu, organizatoru, partijskom pevaču i samoj vlasti SNS. Najveći broj Borana je ostao u svojim domovima jer su uvideli šta znači ovaj događaj. Na tome im hvala.- navodi se u saopštenju.

GO Narodne stranbke Bor ističe da  će tražiti pisanim putem od nadležnih organa sve podatke o održanom koncertu koje Borani moraju znati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *