NOVI KAMIONI SMEĆARE

Sredstvima Fonda za kapitalne investicije Opština Majdanpek kupila je, za potrebe preduzeća koja se bave iznošenjem smeća u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, dva nova vozila, ukupne vrednosti 26 miliona dinara.

-Reč je o kamionima nosivosti 16 tona koji će u velikoj meri podići kvalitet obavljanja te usluge na kompletnom području opštine budući da smo i mi u JKP Donji Milanovac, kao i kolege iz JKP “Vodovod” dobili po novo vozilo, – kaže Saša Librić, direktor donjomilanovačkog komunalnog preduzeća.

Slobodan Krajić, v.d. direktora JP “Vododvod” Majdanpek je kazao da će novi kamioni zameniti dotrajale, koji su često bili u kvaru, a služiće prvenstveno za pražnjenje kontejnera nosivosti 110 litara, a njihova multifunkcionalnost omogućava i pražnjenje velikih
kanti.

-Nabavkom novih vozila za iznošenje smeća radnicima je olakšano rukovanje i obavljanje posla-kazao je Krajić.

Pored gradskih područja, Majdanpeka i Donjeg Milanovca, novi kamioni smećare pokrivaće i kompletno seosko područje u opštini, a polovinom aprila je opštini Majdanpek Ministarstvo zaštite životne sredine doniralo Opštini Majdanpek 117 kontejnera(od 1,1metara kubnih) i 17 kanti od 240 litara za sakupljanje čvrstog komunalnog otpada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *