POKLON-VAUČERI ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE I ZAPOSLENE

Foto: Serbia Zijin Copper

Serbia Zijin Copper danas je povodom predstojećih prvomajskih praznika obradovala 15 radnika vaučerima u iznosu 10.000 dinara, saopšteno je iz te kompanije.

-Oni će ovaj iznos potrošiti u „Tekijanka“ marketu i praznike sa svojim porodicama proslaviti u lepšem raspoloženju-navodi se u saopštenju.

Foto: Serbia Zijin Copper

U kompaniji kažu da suupoznati sa životnim pričamazaposlenih, pa su i ovi pokloni namenjeni onima koji imaju mnogočlanu porodicu, bore se sa bolešću najmilijih ili su slabijeg materijalnog stanja.

-Istim povodom i istog dana menadžment kompanije je i medicinskim radnicima,koji o zdravlju Borana brinu u ovim teškim vremenima, u znak zahvalnosti dodelio vaučere za kupovinu u „Lilly“ drogerijama-ističe se u saopštenju. .U ime borske Bolnice za donaciju se zahvalila dr Tatjana Žikić.

-Povod za poklone je praznik rada,Prvi maj. U svečarskom duhu treba iskoristiti priliku, pa pomoći, ali i odužiti se zaposlenima u zdravstvuza požrtvovan rad, posebno u doba pandemije – rekao je rukovodilac Službe za odnose sa javnošću Feng Kui.

U saopštenju se ističe da je kompanija Serbia Zijin Copper  u cilju unapređenja zdravstvene zaštite na području Bora donirala blizu 12 miliona dinara, a sredstva su namenjena za kupovinu sanitetskog vozila i medicinske opreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *