SRBIJA ZIĐIN MAJNING DONIRALA KOMBINOVANO VOZILO PU “BAMBI”

Kompanija „Srbija Ziđin Majning“donirala je danas predškolskoj ustanovi „Bambi“ novo kombinovano vozilo koje će olakšati rad u borskim vrtićima. Ključeve novog vozila direktorki Predškolske ustanove za decu„Bambi“ Ljiljani Radičević uručio je Yang Yuankun, zamenik generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Majning“.

On je na prigodnoj ceremoniji upriličenoj ovom prilikom istakao da Srbija Ziđin Majning društveno ogovorna kompanija koja brine o potrebama lokalne zajednice i podsetio na projekte koje je kompanija realizovala ove godine u cilju poboljšanja obrazovanja dece u Boru.

“Srećni smo što ovom donacijom možemo da učinimo da uslovi rada u Predškolskoj ustanovi za decu “Bambi” u Boru budu bolji. Velika nam je čast što možemo da budemo deo dečijeg odrastanja, jer smatramo da su deca budućnost svake porodice, budućnost svake države. Kompanija je, ove godine, započela realizaciju brojnih programa kako bi borski mališani, đaci, studenti imali kvalitetnije obrazovanje. U saradnji sa udruženjem roditelja Bebironče opremili smo vrtić Boško Buha novim nameštajem, donirali smo udžbenike učenicima starijih razreda osnovnih škola i školske torbe svim osnovcima, pomogli srednjoškolcima organizaciju stručne ekskurzije i omogućili studentima da u našoj kompaniji obavljaju stručnu praksu. Podržali smo i sportske klubove kako bismo deci omogućili deci da se zdravije razvijaju, rekao je zamenik generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Majning“ Jang Juankun i istakao da će ovi programi biti nastavljeni i u budućnosti.

“Na ovaj način želimo da pokažemo da je briga za naše najmlađe sugrađane na prvom mestu i da će Srbija Ziđin Majning uvek raditi u interesu kako dece i omladine tako i ostalih stanovnika grada Bora. Nadamo se da će, novo vozilo, posebno tokom predstojećih jesenjih i zimskih meseci, doprineti boljem i kvalitetnijem radu ustanove, kao i da će korisnici usluga biti zadovoljniji. Vrednost ove donacije je blizu tri miliona dinara, i ona je samo deo našeg programa pomoći, kojim smo u razvoj društvene zajednice, uložili blizu 350 miliona dinara. Zaposleni u kompaniji Srbija Ziđin Majning nastaviće da rade za dobrobit zajednice, jer su kao što vidite, za nas dečiji osmesi i radost neprocenljivi. Oni ovaj čin darivanja čine najlepšim mogućim i naš su veliki motiv da radimo još više i bolje, za dobrobit celog društva”, naznačio je Jang Juankun i zahvalio se zaposlenima u ustanovi i mališanima na prelepom dočeku.

U ime dece, roditelja i vaspitača, direktorka predškolske ustanove „Bambi“ zahvalila se za vrednu donaciju i istakla da će vozilo biti na usluzi svim obdaništima u Boru i od velike koristi za prevoz materijala i opreme do šest vrtića koliko njih posluje u sastavu Ustanove.

Želim da se zahvalim kompaniji Srbija Ziđin Majning na donaciji ovoj drugoj po redu donaciji, jer je kompanija u saradnji sa Udruženjem roditelja “Bebironče”,već opremila nameštajem vrtić Boško Buha. Ovim gestom i vrednim poklonom kompanija Srbija Ziđin Majning pokazala je ponovo da je društveno odgovorna kompanija koja prepoznaje naše potrebe. Vozilo koje smo dobili na poklon podićiće kvalitet rada i usluga predškolske ustanove „Bambi“. Koristićemo ga za prevoz ljudi, opreme i materijala, i zaista će nam koristiti jer su nam vrtići razuđeni po celom gradu. Imamo vrtić u Brestovačkoj banji, kao i u naseljuBrezonik. Zahvaljujem se u svojelično, kaoi u imezaposlenihi1200 mališana koji borave u Ustanovi, međukojimasuideca, državljani Narodne republike Kine“, kazala je Radičević.

U ime grada Bora, kompaniji se na donaciji zahvalio i pomoćnik gradonačelnika za javne ustanove Boban Stojanović.

Želim da se zahvalim kompaniji i direktoru na ovako srdačnom poklonu i akciji koju su sproveli kako bi obezbedili donaciju ovoj Ustanovi. Oni to rade u kontinuitetu i ja bih voleo da se to nastavi i u narednom periodu, a grad Bor će dati sve od sebe da podrži i ovakvu saradnju istakne na najviši mogući nivo”, rekao je pomoćnik gradonačelnika zadužen za javne ustanove, Boban Stojanović.

Predstavnicima kompanije Srbija Ziđin Majning direktorka Predškolske ustanove za decu “Bambi” uručila je zahvalnice.

U znak zahvalnosti mališani iz vrtića Boško Buha nagradili su predstavnike kompanije prigodnom priredbom na kineskom jeziku.

Pemicama na kineskom jeziku, ali i porukama zahvalnosti, deca su izmamila osmehe svih prisutnih

Dečiji nastup nagrađen je gromoglasnim aplauzom, a predstavnici kompanije darivali su ih slatkišima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *