(FOTO)SRBIJA ZIĐIN MAJNING OBEZBEDILA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE ĐACIMA U TRI BORSKA SELA

Kompanija Serbia Zijin Mining obezbedila je novogodišnje paketiće učenicima Osnovne škole “Stanoje Miljković” u Brestovcu, kao i đacima područnih odeljenja ove škole u Metovnici i Šarbanovcu. Yan Minghui, zamenik generalnog direktora kompanije Serbia Zijin Mining je naglasio da se kompanija uvek pridržava koncepta “Razvoja rudarske industrije za dobrobit društva”, posvećujući svoj rad poboljšanju uslova u zajednici i boljem životu mladih lokalnog stanovništva.

-Verujemo da budućnost grade mladi ljudi. Uvek smo brinuli o najmlađim članovima zajednice. Ove godine smo u Boru učenicima osnovnih škola od petog do osmog razreda obezbedili udžbenike i svim osnovcima obezbedili školske torbe, nadajući se da ćemo svim đacima omogućiti bolje obrazovanje, rast i razvoj. Uspešno smo realizovali mnoge obrazovne projekte kako bismo unapredili kvalitet nastave u školi, kulturni i naučni razvoj, pomogli učenicima da unaprede svojaznanja i omogućili im zdravo odrastanje-kazao je Yan Minghui.

Yan Minghui

On je naglasio da je poklon pakete kompanije Ziđin, u vidu školskog pribora i slatkiša dobilo 250 mališana, a ukupna vrednost projekata iznosi više od pola miliona dinara.

-Želja kompanije je da deci omogućimo da uče uz zabavu, i zato smo im obezbedili praktične i zanimljive poklone, kako bismo im pomogli da uz zadovojstvo úče i rastu. Kraj godine je vreme da završimo, poboljšamo i napravimo planove za sledeću godinu. S ponosom možemo reći da smo se dokazali kao odgovorna kompanija koja sprovodi koncept “Za dobrobit zajednice i razvija se zajedno sa njom”. U budućnosti ćemo raditi još bolje, nastavićemo da podržavamo razvoj obrazovanja u Boru, posebno ćemo obratiti pažnju na fizičko i mentalno zdravlje i stvaranje kapaciteta mladih.  Želeli bismo da se zahvalimo Gradu Boru, gradskoj upravi grada Bora i drugim organizacijama na njihovoj podršci i nadamo se da ćemo nastaviti sa našim naporima da gradimo trajna prijateljstva i zajedno stvaramo svetlu budućnost-dodao je Yan Minghui.

Aleksandar Vlahović

Aleksandar Vlahović, direktor OŠ “Stanoje Miljković” u Brestovcu je izarzio zahvalnost kompaniji Serbia Zijin Mining za novogodišnje poklone koje su učenici danas dobili.

-Tradicionalno u duhu novogodišnjih i božićnih praznika sa našim prijateljima iz kompanije Srbija Ziđin Majning organizujemo podelu novogodišnjih poklona svim učenicima prvog i drugog razreda naše škole i deci pripremnog predškolskog programa. Ovo nije jedini vid saradnje koju smo ostvarili sa kompanijom,  i sa iskrenom željom da ćemo Novu godinu dočekati u zdravlju i sreći , radujem se i  našim novim zajedničkim zadacima, a najpre mislim na završetak radova na fiskulturnoj sali u školi u Brestovcu-kaže Vlahović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *