SSP U BORU OBILAZI GRADSKE I SEOSKE MESNE ZAJEDNICE

Slaviša Karabašević, predsednik Izvršnog odbora  SSP-a u Boru najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će predstavnici ove političke partije narednih dana održati tribine u svim seoskim i gradskim mesnim zajednicama kako bi od građana čuli koji su gorući problemi.

-želja nam je da delujemo institucionalno u korist svih građana sa ciljem rešavanja svih nagomilanih problema kako u gradu tako i u selima. Bićemo prisutni u svim mesnim zajednicama, kako bi saslušali građane i od njih čuli šta predlažu. Na taj način će odbornici u Skupštini grada Bora, na sednicama predočiti te probleme, kako bi se što pre krenulo sa rešavanjem istih. Kroz naše mesne odbore ponudićemo rešenja za iskrsle probleme, za ono što do sada nije urađeno, i daćemo predlog za adekvatna i jeftina rešenja u službi svih građana u zavisnosti od toga kakav je problem na kojoj teritoriji. Najpre ćemo obilaziti gradske a potom i seoske mesen zajednice-kazao je Karabašević.

Kako je najavila Gordana Marinović, potpredsednik Gradskog odbora SSP-a , prva tribina biće održana sutra, 21.jula sa početkom u 18 sati u MZ „Staro selište“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *