(FOTO)TEKIJANKA DONIRALA TONU NAMIRNICA ZA PU „BAMBI“

Kompanija „Tekijanka“ donirala je danas Predškolskoj ustanovi „Bambi“  tonu namirnica koje će poslužiti za pripremu obroka za mališane u borskim vrtićima.

Ljiljana Radičević

– Ponudili su nam donaciju u voću, povrću i namirnicama koje mogu da budu iskorišćene za ishranu dece. Sa „Tekijankom“ smo sarađivali i ranije i ponovo su  pokazali  da su  društveno odgovorna kompanija, i spremni smo da i ubuduće sa njima  sarađujemo -kazala je Ljiljana Radičević, direktorica PU „Bambi“.

Danijela Caranović, PR menadžer kompanije „Tekijanka“ je ovom prilikom najavila i otvaranje treće prodavnice u gradu Boru u ulici „3.oktobar“ bb.

Danijela Caranović

-Drago nam je što ulazimo na ovaj način u još jedan objekat u Boru, i što smo uspeli da nastavimo lepu saradnju sa Predškolskom ustanovom „Bambi“  i da se na taj način približimo Boranima, jer je poznato da u „Tekijanki“ uvek ima zanimljivih akcija. Ovim putem pozivam građane da nam se pridruže u četvrtak u 11 sati-kazala je Caranovićka.

Novi Tekijanka market u Boru prostire se na 210 kvadrata prodajne površine i imaće u ponudi oko 4.500 artikala. Posao je dobilo 14 Borana a iz kompanije poručuju da će kupcima pored raznovrsnog asortimana uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće. Tekijanka je deo DTL – Domaći trgovački lanac, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompanija Tekijanka postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u Istočnoj Srbiji jeste društveno- odgovorno poslovanje. Svake godine Tekijanka realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *