UDRUŽENJE RODITELJA „BEBIRONČE“: BEZBEDNOST NAJMLAĐIH NEMA CENU!

Udruženje roditelja Bebironče, pokrenulo je peticiju za postavljanje adekvatnih ograda za tri gradska vrtića. Kako se navodi na sajtu ovog udruženja, potpisnici peticije zahtevaće od Gradske uprave Bora da se obezbede sredstva za postavljanje adekvatne ograde oko vrtića Boško Buha, Bambi i Dečija radost  u cilju prevencije nedozvoljenih aktivnosti koje se godinama unazad realizuju u dvorištima ovih institucija a koje predstavljaju direktnu opasnost po bezbednost i zdravlje dece, roditelja i zaposlenih.

-U dvorištima navedenih vrtića godinama unazad dolazi do oštećenja imovine i rekvizita od strane nepoznatih počinioca. Takođe, zatiče se sadržaj koji predstavlja opasnost po bezbednost dece koja pohađaju navedene vrtiće (zatiče se staklo od polomljenih flaša, razni otpad, špricevi i ostali toksični i netoksični materijali koji predstavljaju opasnost). Primetno je i da zbog nepostojanja adekvatne ograde oko navedenih vrtića često u dvorištima borave psi lutalice-navodi se na sajtu ovog udruženja.

Iz ovog udruženja ističu da je cilj podizanje bezbednosti dece na viši nivo, jer kako naglašavaju u ovom udruženju, bezbednost najmlađih nema cenu! Ukoliko želite da podržite ovu peticiju svojim potpisom, možete je pronaći na sajtu Udruženja roditelja „Bebironče“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *