UPRAVNICI ZGRADA DO NOVE GODINE

KLADOVO- Stupanjem na snagu novog  Zakona o stanovanju i održavanju stambenih  zgrada do 31. decembra  stanari u objektima za kolektivno stanovanje u Kladovu  moraju da registruju svoje stambene zajednice i izaberu upravika zgrade. Stambene zgrade koje do kraja godine ne budu upisane u registar očekuje prinudna uprava, a opština Kladovo dodeliće im prinudnog profesionalnog upravnika.Troškove  će platiti  vlasnici stanova, regulisano je odredbom Zakona.

-Na području opštine je oko 50 zgrada, a u registar je do sada upisano 10 odsto. Potrebnu dokumentaciju za upis u Registar predsednici Skupštine stanara  mogu da preuzmu sa sajta opštine Kladovo, a više informacija mogu dobiti na šalteru broj 4 u Uslužnom centru u zgradi Opštinske uprave- kazao je  Željko Martinović, ovlašćeno lice za upis u Registar zgrada.

M.R.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *