UPUĆENA PREPORUKA DA SE UMANJE JANUARSKI RAČUNI ZA GREJANJE

Gradsko veće grada Bora održalo je danas sednicu sa samo jednom tačkom dnevnog reda koja se odnosila na preporuku koja je prosleđena Nadzornom odboru i direktoru JKP „Toplana“ da se januarski račun za grejanje umanji do 15 odsto.

– Nekoliko dana nije bilo kvalitetnog grejanja, zato smo i doneli ovu odluku  i sigurno će Nadzorni odbor Toplane i direktor postupiti po ovoj preporuci. Imali smo proboj na kotlu 2 i cele noći su ljudi iz toplane radili da otklone kvar. Grejanje je od jutros uspostavljeno ka celom gradu. Imamo proboje na određenim trasama i oni će biti sanirani,  i očekujemo kompletnu normalizaciju  grejanja  do 20 sati večeras-kazao je  Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika Bora.

On se osvrnuo i na reakcije građana koji su juče oštro reagovali putem društvenih mreža zbog lošijeg grejanja.

– Nemamo čega da se stidimo i plašimo. Bilo je svakojakih reakcija i nepristojnih ali su se desile stavri koje su neprimerene u demokratskom društvu a to je da se nekome preti i da se spominju radikalne mere, što zaista nije primereno demokratskom društvu. Pretnje su bile predmet objave na društvenim mrežama. Mi ćemo nastaviti da radimo naš posao po zakonu i nemamo nikakav problem –rekao je Janošević.

Danas se  oko 100-ak građana Bora okupilo ispred zgrade Gradske uprave gde su protestvovali zbog lošeg grejanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *