RADOVI I DALJE “U TOKU”

U svim majdanpečkim obrazovnim ustanovama, početak školske godine obeležili su”radovi u toku” na uređenju školskog prostora. Iako su očekivanja bila, da će se oni brže privesti kraju, pokazalo se da radovi i dalje traju, a kada će biti okončani teško je predvideti.

Srednjoškolsku zgradu tek očekuje druga faza uređenja zbog čega je bilo najavljeno da će se nastava odvijati u učionicama OŠ “12.septembar”, ali se ispostavilo da tamo nisu završeni radovi na krovu i podovima koje finansira Ministarstvo prosvete.

I u Muzičkoj školi “Ranko Krivić, koja praktično funkcioniše u sklopu iste zgrade se još uvek odvijaju radovi na  renoviranju učionica, hodnika, rasvete i krova. Ona postoji 43 godine, a stanje prostorija u kojem je funkcionisala poslednjih, nije bilo primereno za odvijanje nastave, budući das u dotrajali krov i višegodišnje prokišnjavanje stvorili vlagu, pa su i mnogi instrumenti morali da budu rashodovani.

I u OŠ “Velimir Markićević” su tokom ovog meseca izvođeni radovi na uređenju sanitarnih prostorija, odnosno, toaleta.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *