U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NASTRADALI OTAC I ĆERKA

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na teritoriji Mihajlovca u smeru ka Nišu, nastradali su Saša Č.(45) i njegova ćerka Marija Č.(17) iz Bora. Kako nezvanično saznajemo, Saša koji je upravljao motociklom marke „Honda CBR-1100“ izgubio je kontrolu u desnoj krivini, sleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu.

Saša i Marija, koji su oboje bili na motociklu su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta. Oboje su nosili zaštitne kacige. Naložena je obdukcija tela a nakon nezgode nije bilo obustave saobraćaja, već se odvijao usporeno uz regulisanje.

Marija je dugo godina bila član Dramskog studija pri Centru za kulturu Bor.

-Bila je jedna od najtalentovanijih polaznica Dramskog studija, gde je bila od njegovog osnivanja, od 2012.godine. Igrala je uvek glavne uloge u svim predstavama. Uvek vesela i nasmejana. Takvi su joj bili i roditelji. Otac veoma fin i dobar čovek. Baš smo se dogovarali da pripremimo predstavu za odrasle u kojoj bi glumili Marija i još jedan mladić, kad prođe ova situacija sa korona virusom. Velika tragedija, još uvek ne možemo da verujemo da ih više nema – kazala je Simonida Gavrić, rukovodilac Dramskog studija za decu pri borskom Centru za kulturu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *