LIDL OTVOREN I U ZAJEČARU

Prva Lidl prodavnica u Zaječaru, u Čupićevoj ulici 10a, počela je sa radom jutros u 8 časova, saopšteno je iz Lidla. Presecanjem vrpce ispred Lidla predstavnici ove kompanije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić otvorili su vrata Lidl prodavnice. Ovim je grad na Timoku postao 29. grad u Srbiji u kojem kompanija nudi jedinstveno iskustvo kupovine i asortiman sa više od 1800 proizvoda stranih i domaćih dobavljača.

Lidl će i potrošačima u Zaječaru omogućiti jednostavnu kupovinu i veću uštedu ne samo novca, već i vremena, budući da se na policama u prodavnici mogu naći pažljivo odabrani proizvodi visokog kvaliteta po niskoj ceni. Tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je specijalna sniženja za prve posetioce.

Kompanija Lidl Srbija je u proces izgradnje nove prodavnice u Zaječaru aktivno uključila srpsku građevinsku industriju, tako što su glavni izvođač radova, kao i više od 15 podizvođača, domaće firme.

„Radujemo se što smo postali deo zajednice u Zaječaru. Od danas i potrošačima iz ovih krajeva možemo da ponudimo brzu i jednostavnu kupovinu. Kroz tematske nedelje obradovaćemo naše sugrađane novim proizvodima iz različitih kuhinja širom sveta, ali i raznovrsnom ponudom neprehrambenih proizvoda, posebno odećom sa nemačkom garancijom kvaliteta. Svako jutro, na Lidl pijaci će ih čekati sveže voće i povrće koje svakodnevno stiže u naše prodavnice“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija koja započinje poslovanje u tom gradu. „Dolazak Lidla u grad Zaječar neće doneti građanima samo mogućnost dobre kupovine, već i širi asortiman proizvoda, po povoljnim cenama, nova radna mesta za tridesetak novozaposlenih radnika sa sigurnim primanjima i mogućnošću, shodno zalaganju, napredovanja. Ovo je još jedan primer da je naš grad na putu napretka uzevši u obzir da velike kompanije, što Lidl nesumnjivo jeste, pažljivo biraju sredine u kojima će otvoriti ovako velike markete. Još jednom zahvaljujem kompaniji Lidl zato što je odabrala Zaječar za ovu investiciju i uvrstila ga u svoju porodicu“.

U znak podrške mamama iz Zaječara, Lidl će dodeliti pakete sa kozmetičkim proizvodima u okviru projekta „Taši, taši“ kompanije Apello. Lidl je za sve bebe koje se rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Zdravstvenog centra Zaječar, obezbedio „Bebinu čarobnu kutiju“ proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Foto: Kompanija Lidl

One comment on “LIDL OTVOREN I U ZAJEČARU

  1. Branka Nikolic kaže:

    Zivim u Beogradu ul.Bul despota Stefana a da bih dosla u LIDL moram da putujem 7-8 km jer u sirem centru nema prodavnica.Zasto???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *