SPORTSKI IZAZOV 2021.

Pod sloganom Budi aktivan (#BeActive), i ove godine, manifestacijom Sportski izazov 2021. u Boru biće obeležena Evropska nedelja sporta, saopštila je press služba grada Bora.

-Treću godinu zaredom, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i Ministarstvom omladine i sporta, pod pokroviteljstvom Delegacije EU u Srbiji, od 23. do 30. septembra u Boru će biti organizovane brojne sportske aktivnosti sa ciljem ukazivanja na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, kao i edukacije građana o zdravom načinu života – navodi se us aopštenju.

Svečano otvaranje manifestacije održano je juče na platou Doma omladine Bor, nakon čega je u programskom delu sa profesorom fizičke kulture  organizovana rekreacija žena svih uzrasta.

-U toku nedelje biće organizovan niz sportskih događaja kao što su javni trening odbojke, čas rukometa, potom fitnes treninzi, školski sportski čas, kao i javni trening košarke i čas džudoa. Priprema i realizacija događaja biće izvedena u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije i kriznog štaba kada je u pitanju širenje epidemije korona virusa-dodaje se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *