ČEN JONG ČESTITAO DAN GRADA BORA RUKOVODSTVU GRADA I BORANIMA

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Majning Bor Čen Jong čestitao je rukovodstvu grada i građanima Bora 3.oktobar, Dan grada i oslobođenje Bora u Drugom Svetskom ratu. U nastavku teksta vam prenosimo čestitku u celosti:

“Poštovani gradonačelniče g. Milikiću, zameniče gradonačelnika g. Janoševiću i predsedniče Skupštine grada Bora g. Žikiću, građani Bora,
U ime kompanije Srbija Ziđin Majning i svoje lično ime, srdačno Vam čestitam Dan grada i Dan oslobođenja Bora. Obeležavanjem ovog značajnog praznika, koji podseća na 3. oktobar 1944. godine i ukazuje na važnu istorijsku činjenicu – oslobođenje Bora u Drugom svetskom ratu, iskazujete veliko poštovanje i zahvalnost precima koji su časno branili svoju otadžbinu i ukazujete mladim naraštajima da je važno da nastave da čuvaju ovu tradiciju.
Srbija Ziđin Majning, neguje tradicionalne vrednosti i kao iskreni partner lokalne zajednice u kojoj posluje, svesrdno pomaže da se zajedničkim snagama izgrade sigurni temelji za kvalitetnu i bolju budućnost svih stanovnika grada Bora.
Nadam se da su građani Bora zadovoljni našim dosadašnjim radom i ulaganjima, kojih će u budućnosti biti još više. Nadam se da će naša saradnja u budućnosti biti još plodonosnija i da ćemo zajedno uspešno realizovati još mnogo uspešnih projekata, za dobrobit svih budućih generacija. Takođe, nadam se da će biti ponosni na činjenicu da je rudnik Čukaru Peki – prvi zeleni rudnik u Srbiji koji je nikao u Boru i da usvojeni princip rada sa upotrebom najsavremenijih tehnologija koje teže nultom zagađenju, razvijamo zeleno održivo rudarstvo kao novi pravac razvoja rudarske industrije.
Vama i svim građanima grada Bora želimo puno sreće i uspeha.
Iz rudarske kompanije Srbija Ziđin Majning pozdravljamo Vas toplim rudarskim pozdravom Srećno!”Generalni direktor Srbija Ziđin Majning doo Bor
Čen Jong

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *