DIREKTOR JKP “VODOVOD” PODNEO OSTAVKU

Goran Pavić, direktor JKP “Vodovod” Bor podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju. On je naveo da je to učinio  iz moralnih razloga, jer su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić bili radnici tog preduzeća.

-Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direkrora JKP „Vodovod“ Bor s obzirom da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena , službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka. Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih lica , ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom činjenjem ili nečinjenjem doprinela da osumnjičeni ostanu na slobodi 10 dana. Napominjem da se JKP „Vodovod“ Bor i ja lično ograđujem u svakom pogledu kako krivičnom tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika-naveo je Pavić u svojoj ostavci.

Pavić je u svoje i u ime preduzeća izrazio saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, Boranima i građanima Srbije zbog tragične smrti malene Danke Ilić.

Tekst ostavke direktora JKP “Vodovod” možete pogledati ovde Dog 1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *